Vállalkozóknak

A magánszemélyekhez hasonlóan a vállalkozók is rendelkezhetnek adójuk 1+1%-áról, amit civil szervezeteknek és egyházaknak ajánlhatnak fel.

 

A személyi jövedelemadó-bevallási határidő a korábbi rendelkezéseknek megfelelően a vállalkozók számára is az adóévet követő év május 20-a. A NAV a nyilvántartásaiban szereplő adatok alapján az egyéni vállalkozók részére is elkészíti az adóbevallási tervezetet, melyet az egyéni vállalkozónak ki kell egészítenie a vállalkozói jövedelmének és az azzal összefüggő adókötelezettségeinek megállapításához szükséges adatokkal. Kivételt képez ez alól, ha az egyéni vállalkozó a vállalkozási tevékenységét az adóév egészében szüneteltette és ezzel összefüggésben bevallási kötelezettség nem terheli. Aki a tevékenységét megszünteti, annak is az éves adóbevallás benyújtásakor kell számot adnia az egyéni vállalkozásból származó jövedelméről.

Adószámunk: 18215962-1-02

Az EURAKVILO GYERMEKONKOLÓGIAI ÉS GYERMEKHOSPICE KÖZALAPÍTVÁNY a Pécsi Tudományegyetem Gyermekklinika Onkohematológiai osztályának munkáját, a daganatos, leukémiás gyermekeket és családjaikat támogatja munkájával. 

Rendelkezzen adója 1%-áról a javunkra és plusz anyagi teher vállalása nélkül támogassa céljainkat!

Vállalkozóként, cég vezetőjeként nem csupán saját SZJA 1% felajánlásával segíthet bennünket! Tájékoztassa munkatársait is erről az adományozási lehetőségről és ne hagyja, hogy ezek az értékes forintok visszakerüljenek az államkasszába!