Az Élet Vitorlása

az élet vitorlása

 

A tornádó erejű szél, az Eurakvilo, a Bibliai történet szerint, a hajósok minden addigi tervét megváltoztatja. Kénytelenek feladni céljukat és sodródni az adott helyzettel. Ez történik a családokkal is, akiknél a gyermeknél rossz indulatú daganatot, vagy leukémiát diagnosztizálnak. Életük gyökeresen megváltozik. Hétköznapjaik küzdelmek sorozatává válik.

 

A Pécsi Tudományegyetem Gyermekklinika Oknohematológiai osztályának alapítványa, az Eurakvilo Alapítvány, nem véletlenül viseli ezt a nevet. Küldetése, hogy az ebbe a rendkívül nehéz élethelyzetbe került családokat támogassa nem csak a gyógyulás ideje alatt, hanem a hétköznapokba való visszailleszkedésük során is. Eszközbeszerzések, továbbképzések  biztosítása és mentálhigiénés támogatás nyújtása által járul hozzá az osztályon folyó kezelések minőségének javításához, a gyermekek gyógyulásának könnyebbé tételéhez.

 

Az “Élet Vitorlása” elnevezésű közösségi felhívásunkkal most Ön is részese lehet munkánknak. A mi kis vitorlásunkat jó irányba terelő színes vitorlavászon egy darabjának jelképes megvásárlásával Ön is hozzájárulhat céljaink eléréséhez. Válasszon a támogatói kategóriák szerinti, tetszőleges méretű vászondarabot, díszítse elképzelése szerint és küldje el nekünk egyedi vitorla-darabját. Az összegyűlt darabokból egy hatalmas vitorlát, mint támogatói falat fogunk létrehozni, és  a klinika területén kerülő vitorlás hajónk árbocára  fogjuk büszkén felhúzni eseményeink során.


 

Támogatási kategóriáink a következők:

 

  1. kategória 20*20 cm 1.000-5.000Ft

  2. kategória 30*30 cm 5.000-10.000Ft

  3. kategória 40*40 cm 10.000-50.000Ft

  4. kategória 50*50 cm 50.000Ft-tól

 

Gyakorlati teendők:

  1. válassza ki a támogatás kategóriáját

  2. vegyen elő egy lehetőleg nem túl vastag, de időálló, a kategóriának megfelelő méretű ruhaanyagot

  3. díszítse kedve szerint (néhány mm ráhagyással a széleken, az illesztések miatt)

  4. küldje el nekünk postán, vagy adja át személyesen vitorla darabját, majd utalja át részünkre a támogatási kategória szerinti összeget.

 

Számlaszámunk:

MKB Bank 10300002-10531950-49020012 Jelige: Az Élet Vitorlása

 

Ezután elkészítjük a vitorlát, aminek ünnepélyes átadását a munkálatok függvényében várhatóan 2018. április második felére tervezzük. Erre természetesen szeretettel várjuk majd minden kedves támogatónkat.